Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Recenzije
Ocena korisnika (51)
(2.63)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Milovan Mačak
13.01.2021.

Dobro !

Nekilik
10.06.2020.

Od kako se zavrsilo vandredno stanje , svugde normalni autobusi , samo Za Orlovat . Botod . Tomasevac nema autoba normalno

Sasa
19.12.2019.

Dzabe sto su Novi Sad i Beograd blizu kad autobusa nema dovoljno.Zadnji autobusi za Zrenjanin odnosno za NS i BG su u oko 8 uvece i tek sutra ujutro.Autobuska stanica je sve samo ne stanica bez interneta.Veliku zgradu su zatvorili pa karte se kupuju pored perona 1 u nekom malo vecem kiosku koji su preuredili da bude salter.samo jedna radnica radi.Dobiti njih na telefon je naucna fantastika.Vozaci i kondukteri su ok mad bi bilo dobro da nabave bolje autobuse.Najgori su po tom pitanju.stalno ima popust kad se kupi povrtna karta za NS i BG Divljih taksista ima vise nego autobusa i niko im nista ne moze.

Nebojsa
19.11.2019.

Nekada ima popusta za studente, nekada nema. Veoma loši autobusi, često kasni, često nema mesta a ne pošalju drugi... sve najgore!

Petar
24.03.2019.

Najgori prevoznik, uopšte ne poštuje red vožnje!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.