Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

22000 Sremska Mitrovica
Fruškogorska bb
Red vožnje / Karte
Recenzije
Ocena korisnika (159)
(3.43)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Aleksandra
10.01.2022.

Polako, ali sigurno, ste postali najgori prevoznik, sajt ugasen, na telefon se niko ne javlja, niko ne zna da li postoji odredjena linija ili ne, gospodja sa saltera ne zna kud vozilo treba da ide, more netacnih informacija, voznja daleko ispod ogranicenja, sve to za epilog ima trajanje puta iz Loznice do autobuske u Novom sadu od gotovo cetiri sata. Sramota.

ТИНА
07.10.2020.

Корисник сам вашег превоза од дана оснивања. Нисам се жалила што стојим преко Иришког венца а предња седишта нису попуњена. Нити што познаници забављају возача па све спорије вози а мени смањује вероватноћу стизања на аутобус за село. Али, сада, како нема кондуктера па возач мора да прода 50-так карата и константно касни па ми је вероватноћа стизања на наставак путовања мерена у секундама и сталном нервозом. Молим Вас СТАВИТЕ КОНДУКТЕРА, МАКАР ПЕТКОМ. Вратите нам линију у 12 и 45 из НС.

Andrea
25.08.2020.

Najgora stanica ikad!!!! Ne voze po predviđenom redu vožnje koji im stoji na sajtu. Dođeš, čekaš - autobus ne dolazi! I naravno sa se nikada se ne javljaju na telefon.
To je ogromno nepoštovanje vremena putnika od kojih zavise! Užas da veći ne može biti!!!!

Miroslav
07.06.2020.

Kondukteri ne izdaju karte a uzimaju novac. Uvek kasni... Da li je moguce da njih niko ne moze da ukroti?

Gost
20.01.2020.

Postali ste katastrofa.Osoblje neljubazno,obavezno kasnite,higijena i ispravnost vozila tuga.Nazalost sada ste prevoznik za izbegavanje

Jasna
27.09.2019.

Zbog čega Vaša kondukterka karte na kratkim relacijama naplaćuje skuplje nego što jesu?Pri tom kartu ne piše a novac stavlja sebi u džep. Novac dam a karte nema.Ovo traje već godinama,verujte mi na reč. I smucilo mi se više.

Saša
24.11.2018.

Skandalozno i neprijatno ponašanje vozača Sirmiumbusa. Izbacio me je iz autobusa zato što nije imao da vrati novac? Agresivno ponašanje, viče da "će doći kontrola"? To se desilo 24. 11., polazak za Beograd iz Sremske Mitrovice, na stanici u gradu, oko 13.50. Neverovatno i neprihvatljivo. Na tri broja Sirmiumbusa se niko ne javlja. Da li je ovo moguće?

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.