Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Evropu
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Strela Ub
14210 Ub
Svete Popovića 3
Recenzije
Ocena korisnika (78)
(3.43)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Dejan
20.12.2021.

Hteo bih da vam skrenem pažnju na vozača sa linije 860 I , polazak u 06:25. Mislim da se zove Vlada. Čovek vozi kao sumanut . Nekoliko puta je malo falilo da napravi udes sa punim Autobusom putnika. U krivine ulazi sa 70-80 km/h. Najlepše vas molim da mu skrenete pažnju da smanji brzinu. Dok nije kasno. Hvala

Milan
14.12.2020.

Postovani,
Ovim putem Vam skrecem paznju na Vaseg vozaca Baneta koji je danas vozio na liniji 860A.Polazak je bio u 16:30 iz Barica.U to vreme nije bilo ni ulicnog osvetljenja,ali to ga nije sprecilo da vozi nenormalno brzo. Bio je to klasican primer nasilnicke voznje kroz mrak Barica,Male Mostanice i Rucke,dok mu malobrojni putnici nisu skrenuli paznju.Napominjem da mu to nije prvi put uz telefoniranje u voznji i prolazak bez stajanja na stanicama sa putnicima.Ovim putem Vam se obracam jer zelim da ostane trag da Vam je skrenuta paznja na njega!
Pozdrav,

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.